Zakelijk weg

 

 

Op zoek naar een locatie voor een bijeenkomst, workshop, informeel vergaderen?
Voor een uur of een hele dag?

Wij beschikken over 3 zalen die voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten geschikt zijn.

Hieronder staan wat ideeën als invulling voor een event. Zelf een heel ander idee?  Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken een passend arrangement!

 

Zakelijk event organiseren?

Een vergadering of even informeel buiten kantoor bij elkaar zijn. Met koffie/thee en wat lekkers of een borrel met hapjes. Een krentenbol of een uitgebreide lunch.

Waar je ook naar op zoek bent, wij kunnen je helpen. Je kunt kiezen uit onze informele lounge of één van de zalen met groot scherm en beamer.
Alle zalen beschikken over een draadloze microfoon en geluidsinstallatie.

Ook hebben we verschillende mogelijkheden wat betreft drinken, eten, snacks, etc. Geef aan wat je wilt en wij zorgen ervoor.

Actief

En wat is er nou leuker om het stilzitten van een vergadering te kunnen afwisselen met bewegen.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bijzondere stadswandeling, een historische tocht op de step, het beklimmen van de Deventer Toren, etc.

Omdat wij in de binnenstad van Deventer zitten, zijn al deze activiteiten, en nog veel meer, op loopafstand te doen. Ideaal!

Wil je tijdens jouw zakelijke bijeenkomst een ‘energizer’? Kijk dan eens onder ‘dansclinics’ voor meer info. Deze zijn net als een muziek bingo, of een korte pubquiz bij ons op locatie te doen.

Mogelijkheden